/lise sort hvid komp.jpg
Jeg har det bedste job i verden. Jeg hjælper mennesker til at opdage den bedste version af dem selv. Så jeg ser hvordan de forandres fra at være stressede, bekymrede, være "gået i stå", udbrændte deprimerede etc. etc. - til at have overskud, genfinde interesse og nysgerrighed, være kreative, empatiske intelligente tilfredse mennesker, alt dette ved at dele nogle grundlæggende livsforandrende principper, som åbner op for en helt anden forståelse for, hvordan vi fungerer som mennesker.
 
Som igennem denne forståelse giver os mulighed for at være den bedste version af os selv - som partner, forældre, ven, leder, kollega, sælger - som uanset hvilke omstændigheder der er, uanset hvilke udfordringer vi måtte være i, gør os i stand til at tage de bedste beslutninger og dermed giver os de bedste løsninger.
 
 
Forestil dig dette i dit liv, med din familie og på din arbejdsplads.
 
 
 
 
For Virksomheder: Ring for uforpligtende møde.
 
 
Familie og gruppe seminarer: Ring for uforpligtende møde.
 
 
Åbne seminarer: 
Dette seminar har mange titler: ”Stemmen i mig”,  ”Klarhed” , ”Dit livs lederskab”

Dagen foregår i nærvær og ender ud i sang. Vi synger sammen, og de der har lyst, beriger sig selv og os andre med den oplevelse at ”være i kontakt”.
For når du er i denne kontakt, møder du dig selv med glæde, kærlighed, respekt og interesse, og når du tør møde dig selv dette sted, bliver du også i stand til at møde andre igennem (og i) dette sted. 
Med andre ord vil du være i stand til at tage det bedste lederskab for dit liv - hele vejen rundt.
 
Før du måske bliver skræmt fra vid og sans, så kig på REFERENCER
 
 
Dette seminar tilbydes også til lederudvikling