/lise sort hvid komp.jpg

 

   Udtalelser fra klienter    

```````````````````````````````````````````

Fra ung mandlig klient:

Det jeg har fået ud af at gå hos Lise, er virkelig mange ting, jeg kan starte med at sige, at jeg, før mødet med Lise, følte at jeg var rendt ned i et sort hul som jeg ikke kunne komme op af. Det jeg følte var at jeg ikke kunne se nogen udvej, men allerede efter første gang, indså jeg at det slet ikke var tilfældet, og at jeg sagtens kunne slippe alt det ubehagelige.
Jeg har forstået kilden til mine problemer og derved fundet ud af at jeg ikke behøver at have det dårligt. Det sjove ved det er, at jeg kan se at jeg i virkeligheden har vidst dette hele tiden, det er bare svært at indse det på egen hånd. Man behøver en åbenbaring, og den må jeg sige at jeg har fået, efter at have gået hos Lise.
 
 

Fra ung kvindelig klient:

Lise har været en "gamechanger", eller mere præcist, fået mig til at forbedre mit liv og tilværelse. Jeg har i mange år gået hos psykolog og terapi, men intet har givet så meget resultat som hos Lise!
Hun er et meget varmt menneske der oprigtigt vil hjælpe - og det var nøglen for mig, at hun ikke var ligeglad. Hun er ærlig og det føles som om hun ved alt om alt, på den rigtigt gode måde.
Jeg er glad og bliver gladere for hver dag der går, og det er takket være Lise´s hjælp.
 
 

Fra ung kvindelig klient:

Samtalerne hos Lise og indsigten har ændret mit liv til grundlæggende at være positiv i stedet for negativ. Jeg lever nu mit liv igennem kærlighed istedet for frygt, det er det bedste der er sket for mig.
 
Jeg ønsker for alle at komme hos Lise. Dem jeg har anbefalet det til har takket mig.
 
 

Fra kvindelig klient :

Efter mange år med en dyb følelse af tristhed, manglende selvværd, og en følelse af ikke at høre til, har Lise hjulpet mig til at få øjnene op for virkeligheden - at det kun er mine tanker som holder mig i de følelser dvs. jeg kan "hoppe på" det eller lade være. Jeg er en hel person fyldt med glæde og kærlighed, og mine negative tanker skal ikke længere styre mig. Jeg ved nu at alt er i mig og mit liv er ok. Fortiden er fortiden og den styrer ikke mit "nu" ej heller min fremtid. Jeg er ok. Jeg er glad. I am... here and now. I belong. Og jeg er dybt taknemmelig til Lise <3
 
 
Jeg tilbyder individuel-, par-, familie- og gruppe- sessioner.
Alle forløb tilpasses dine/jeres behov.
 
 

Individuelle sessioner:
Vi arbejder med at finde en kontakt i dig, som gør dig i stand til at tage det bedste lederskab for dit liv.
 
Sessionerne kan være til dig, der i større eller mindre grad udfører én eller flere af disse beskrivelser:
 
Er låst fast, er stresset, har tankemylder, lavt selvværd, angst, mangler overblik, mangler overskud, vil ”noget mere”, er utilfreds, føler skyld og skam, lider af et misbrug, har svært ved at gennemføre mål, har lille gennemslagskraft, er depressiv, er i en livs krise, lider af post traumatisk stress, oplever traumer, ”jeg har ret”, "er særligt sensitiv", lider af forskellige forstyrrelser samt, andre hæmmende egenskaber.
 
 
Par sessioner:
Vi har en tendens til at hænge fast og forstærke dårlige mønstre, som kun gør os utilfredse med os selv og vores partner. Men startede I som nyforelskede, og har begge parter lyst, er det også muligt at finde ind til kærligheden igen, og at beholde den resten af livet igennem.
 
Har I i modsat fald besluttet at ville skilles, hjælper jeg jer til at gøre dette på en respektfuld og kærlig måde, så I gavner jer selv, jeres seperate fremtid, og ikke mindst jeres eventuelle børn.
 
 
Familie- gruppe sessioner:
Har I problemer eller udfordringer, og kan I (eller nogle af jer)se en fordel i at klare dem sammen, hjælper jeg familier og andre grupper.
 
 
 
Du er velkommen til at ringe til mig med dine spørgsmål.
Sessionerne foregår i lokaler i København eller i Nordsjælland, men også privat og i selve virksomheden.